Conferències de la jornada de la ciència 2017

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T17:56:06+02:00

El passat dimecres dia 15 de novembre el CRP de Santa Coloma de Gramenet va organitzar en relació a la Setmana de la Ciència dues conferències per als alumnes de quart d'ESO i primer de Batxillerat de ciències dels instituts de la ciutat.

La primera conferència va ser a càrrec de Juan Valcárcel, Professor d’Investigació ICREA i Coordinador del programa de Regulació Gènica, Cèl·lules Mare i Càncer del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona, i el títol de la conferència va ser "Lo que queda por descubrir de nuestros genomas".

La segona conferència va ser a càrrec de Ferran Fernández, doctor en física i investigador del Sincrotró ALBA, i el títol de la conferència va ser "Sincrotró Alba. Una eina per a la ciència".

Els alumnes dels nostre institut de 4 d'ESO i de primer de Batxillerat del científic van participar amb molta il·lusió i van gaudir molt d'aquestes conferències.

Als següents links de la pàgina del CRP de Santa Coloma de Gramenet podeu veure els videos de les conferències que es van dur a terme.

http://serveiseducatius.xtec.cat/santacolomag/conferencies-de-la-jornada-de-la-ciencia-2017/