Festival de Nadal 2004

Comentaris sobre el festival de Nadal

Festival de Nadal 2004

 

 

  • Em va semblar molt avorrit i no van fer les coses que havien dit que farien. Va sortir molt malament, i més quan van sortir uns heavys amb guitarres, amb molt soroll i amb un noi que no sabia cantar. Era un festival patètic.

Eric Baza (1r d’ESO)

 

  • El festival de Nadal no va estar malament, ja que no van tenir gaire temps per organitzar-lo. Jo vaig participar i ens ho vam passar bastant bé, deixant de banda els nervis, és clar, perquè darrere les cortines es passen molts nervis.

Lorena Hidalgo (4t d’ESO)

 

  • El festival de Nadal no va estar gens malament, perquè les actuacions van estar molt ben fetes i tenien molta gràcia. A mi, el que més em va agradar va ser alguns balls de les noies i el de nois que imitaven la cançó d’Eurovisió. En definitiva, se’l van currar molt.

Ángel Nieto (4t d’ESO)

 

  • El festival de Navidad me gustó: me gustó porque actuaron antiguos compañeros míos y lo hicieron bien.  Hubo dos representaciones, una por la mañana y otra por la tarde; yo fui a las dos. La mejor fue la de la mañana, porque vino una banda de rock a tocar. La otra actuación, la de la tarde, fue un poquito peor, tuvieron más errores y hubo menos actuaciones. Lo mejor del festival fue la actuación de los breakers y la de los compañeros de 1º de bachillerato, que se disfrazaron de chicas y bailaron la canción “Antes muerta que sencilla”. La entrada al festival sólo costaba 1,5 €, dinero que se recaudaba para los alumnos que van de fin de curso. Si digo la verdad, sólo fui al festival porque me lo pidió una chica, si no me lo llega a pedir, lo más seguro es que no hubiese ido.

Albert Marcos Gómez (4º de ESO)

[Aquestes impressions van publicar-se a la revista Sota el cel del Puig, núm. 21, maig de 2005.]

[Tornar a la pàgina principal d'aquesta secció.]