Programa de l'acte de cloenda

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2020-03-25T19:44:18+02:00
Propostes per a l'1 de juny. Acte de cloenda del cinquantenari del Puig Castellar

Exposició, esports, dinar i acte de cloenda

 

1. Exposició de records

Estem preparant per a l'1 de juny, dia de cloenda dels actes del Cinquantenari del Puig Castellar, una exposició que vol evocar els anys viscuts a les seves aules, anys de formació, d'aprenentatge i de canvis personals. Necessitem materials suggerents: llibres de text usats, agendes amb comentaris i dibuixos, quaderns d'apunts, fotografies, caricatures (d'amics, de professors...), xuletes preparades per fer-les servir als exàmens, exàmens corregits i comentats, targetes i llibres de qualificacions, revistes de centre, fulletons, pamflets polìtics d'aquells anys, orles amb els companys de classe, estoigs, carpetes, cartipassos, fitxes de classe, etc. Les persones que vulguin aportar objectes tridimensionals (llibres, llibretes, manualitats, maquetes...) els han de deixar a la consergeria de l'institut abans del dia 30 de maig; quant als materials bidimensionals, podeu optar per deixar els originals en un sobre a consergeria sota la indicació "Per l'exposició del Cinquantenari" o per enviar-nos una còpia (fotografia feta amb mòbil) a aquesta mateixa adreça. De tots els materials originals es lliurarà una butlleta on constarà el nom del propietari perquè després li puguin ser retornats.

Naturalment, perquè aquesta exposició pugui tenir èxit, les vostres aportacions en són fonamentals.

2. Esports

Pensem que el dia 1 de juny, entre els actes que farem, serà bo de dedicar una estona a l'esport, ineludible en la formació dels nois i noies d'ara i de sempre, i que ha viscut moments especials a l'institut, com ara la formació d'un equip femení de rugbi a final dels anys 70.

Per això, us proposem de fer un partit de futbol sala i/o de bàsquet a les 12:00 del dia 1, amb equips mixtos d'edat i de sexe (segons els participants), degudament equilibrats sobre el terreny.

Els qui vulgueu, doncs, fer una mica d'exercici i passar una estona divertida i de companyonia, escriviu a l'Imma Vilar (la Cap de Departament d'EF) tan aviat com pugueu, i digueu-li a què us estimeu més de jugar, a l'adreça:

3. Dinar

Com ja havíem anunciat, el dia 1 de juny, a les 14:00, farem el dinar del Cinquantenari a l'institut mateix, sota els arbres del pati, al voltant de l'olivera i l'escultura del Cinquantenari. (Si fes mal temps, dinaríem dintre el gimnàs.)

El preu del dinar, que ha de mester el servei i el mobiliari adequat, és de 45 euros.
Us n'adjuntem l'aperitiu i el menú. Del menú, haureu d'escollir entre dues opcions pels diferents plats.

Els qui hi vulgueu acudir heu de fer l'ingrés en el compte de l'AEE (Associació Esportiva) IES PUIG CASTELLAR:

BBVA
ES 50 01829324920200024956
BIC: BBVAESMM

No us oblideu d'indicar a l'ingrés el vostre COGNOM. Amb el cognom ja n'hi ha prou, o la inicial del nom+cognom tot enganxat.

Cal que l'ingrés estigui fet el 20 de maig

Escriviu també en aquesta mateixa adreça de correu per indicar el menú que escolliu, o bé si feu un règim vegetarià o per a celíacs o patiu alguna al·lèrgia alimentosa que us impedeixi fer el menú.

Recordeu també que aquell dia és la jornada de clausura. Per això, hi haurà oberta tot el dia una exposició de material històric i pedagògic (des de les 11:00 fins al vespre), i a les 17:00 hi haurà l'acte de cloenda al saló d'actes.

4. Programa d'actes del dia 1 de juny

  • 11:00 Portes obertes per a l'exposició de material pedagògic i sentimental.(L'exposició romandrà oberta tot el dia, fins a les 17:00, tret de l'hora de dinar).
  • 12:00 Partit de futbol i/o de bàsquet d'amics i amigues del Puig ( segons participació)
  • 14:00 Dinar (cal inscripció i pagament previs, tal com hem anat informant)
  • 17:00 Acte de cloenda:
  • 17:00 Parlaments
  • 17:20 Acte acadèmic
  • 18:00 Presentació del llibre commemoratiu del Cinquantenari.
  • 18:15 Presentació del nou piano del Puig. Actuacions musicals.
  • 19.00 Himne del Puig Castellar

 

Per a més informació sobre aquests actes, adreceu-vos a la Comissió del Cinquantenari:

[Tornar a la pàgina principal d'aquesta secció.]