Dedicació del Departament de Plàstica

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2020-03-25T19:45:31+02:00
Participació del Departament d'Educació Visual i Plàstica als actes del cinquantenari

Activitats GIUP per al cinquantenari del Puig 

Departament de Dibuix

 

Emprentes de professors, alumnes i amics i amigues del Puig Castellar

 Tipus d'activitats i dibuixants/dissenyadors:

  • Disseny de cartell DJ del 1r acte del Cinquantenari. a càrrec d'alumnes de 4t d’ESO de l’optativa de Visual i plàstica i del projecte “Llum i ombra”. Menció especial a Jada Durán.
Exposició de bolets organitzada dins dels actes del Cinquantenari
  • Disseny del cartell enunciatiu de l’exposició de bolets a càrrec d'alumnes de 4t d’ESO de l’optativa de Visual i plàstica i del projecte “Llum i ombra”. Menció especial a Dikai Zhu, Nerea Medrano, Nerea Garduño, Laura Parra, Andrea Aguilera, Aina Clavell, Andrea Grima, Carla Antuñano.
Feta amb paper
  • Disseny i confecció d’origamis en forma de flor per la decoració de la sala d’actes de l’Institut a càrrec d'alumnes de 4t d’ESO de l’optativa de Visual i plàstica i del projecte “Llum i ombra”. Menció especial: Alexandra Jara, Alice Miu, Melany Antuñano.
  • Disseny del logotip del cinquantenari del Puig a càrrec de Marta Reixach. 
Orla en forma d'arbre dels directors del Puig Castellar al llarg dels cinquanta anys (1968-2019)
  • Disseny d’orla conmemorativa amb el nom de tots els directors del Puig a càrrec de Marta Reixach.
  • Cartells dels menús de la festa sopar. Dissenyadores/ dibuixants: Alumnes de primer d’ESO (Noa Fuentes, Paola Camps, Mar Cañete, Laura Ramírez, Andrea Pedrosa) i la professora Astrid Casademunt

  • Logotip dels lavabos: Disseny: Lucía Rodríguez (alumna de primer de Batxillerat de Dibuix Tècnic). Dibuix: Astrid Casademunt.

Fet amb flors de paper
  • Rètol-pancarta d'anunci de l’exposició de bolets. Dissenyadores/dibuixants: Alumnes de primer d’ESO (Noa Fuentes, Paola Camps, Laura Rodríguez, Mar Cañete) i la professora Astrid Casademunt.

  • Pancarta amb l'anunci de l’exposició de materials i records del cinquantenari (19682018) per a l'acte de cloenda. Dissenyadora/dibuixant: Astrid Casademunt.

  • Rètols anunciants dels diferents espais de l’institut als actes de cloenda del cinquantenari. Dissenyador/dibuixant: MassineOuida (alumne de 1r d'ESO) i la professora Astrid Casademunt.

Postal de record del cinquantenari de l'Institut Puig Castellar

[Tornar a la pàgina principal d'aquesta secció.]