L'Escola del Mar (2004)

per elpuig — darrera modificació 2020-04-24T20:22:24+02:00
Visita dels alumnes de 1r d'ESO a l'Escola del Mar de Badalona.

Escola del Mar

 

  • El 2 de desembre de 2004, dijous, els alumnes de 1r C vam anar a l’Escola del Mar de Badalona. Vam anar en autocar i, quan vam arribar-hi, ens vam dividir en dos grups. Un grup va anar al laboratori a fer un dossier sobre plàncton i a fer observacions mitjançant lupes i microscopis. I l’altre grup va anar a l’aquari, un lloc petit i fosc on s’observaven els animals marins: peixos, estrelles de mar, eriçons... I teníem d’observar-los i completar un dossier. Va ser una sortida molt complexa on vam aprendre moltes coses.

Maria García (1r d’ESO)

 

  • El 2 de desembre vam anar a l’Escola del Mar de Badalona. Vam fer activitats i vam veure un aquari. Primer vam pujar unes escales i quan arribar-hi, vam seure i ens van donar un dossier sobre el plàncton. Vam fer uns exercicis i ens hi preguntaven coses. Després vam anar a baix, hi vam veure l’aquari i també ens vam donar un altre dossier. Vam fer dibuixos i uns exercicis. Ah, és veritat, ja no me’n recordava: vam fer dos grups. Un anava amb la Raquel, la professora de Tecnologia, i un altre amb la Rosa, la de Naturals. Jo vaig anar amb la professora de Tecnologia. Va ser una sortida molt divertida.

Araceli Ballesteros (1r d’ESO)

 

  • El dijous 2 de desembre vam anar a l’Escola del Mar. Vam sortir a les 14.30 i vam arribar-hi a les 14.40. Només hi vam anar aquest dia els de 1r C, en un autocar de dues plantes. Quan vam arribar, ens dividien en dos grups. Uns anaven a dalt i altres a baix. Els de dalt, vam mirar i estudiar el plàncton i els altres van fer un dossier mentre veien un aquari. Després ens vam canviar. Ens ho vam passar molt bé.

Maria Barrero (1r d’ESO)

 

  • Fuimos el jueves 2 de diciembre a l’Escola del Mar de Badalona. Fuimos en autocar. Una vez allí, nos dividimos en dos grupos. Los del primer grupo, en el que iba yo, subimos a la sala de los microscopios, allí teníamos que buscar plancton y dibujarlo en un dossier que nos dieron. Luego bajamos a otra sala que era como un museo pequeñito. Allí había esqueletos de animales marinos. Después fuimos a un miniacuario (¡y encontramos a Nemo!). Había muchos peces payaso, pero eso no era lo que teníamos que estudiar, así que lo dejamos de lado y continuamos estudiando los otros con ayuda de otro dossier.

Alba Garrote (1º de ESO)

[Aquests comentaris van publicar-se a la revista Sota el cel del Puig, núm. 21, maig de 2005.]