La il·lusió d'elaborar una revista escolar

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2020-04-24T19:18:52+01:00
Article de Celia Gallardo de la Torre sobre revistes escolars

Revistes escolars

 

Elaborar una revista escolar resulta sempre una feina enriquidora per a tots, petits i grans. Els infants s’hi aboquen amb il·lusió. Saben que el seu treball, possiblement, serà publicat, signat amb el seu nom o amb el del grup, i això els motiva. Se senten protagonistes. Són conscients de que les seves produccions  tenen  un valor, de que les seves opinions compten i de que les poden expressar amb llibertat.

 

Els mestres ideem el tema i el format de la revista, conduïm el treball dels  alumnes, els ajudem a avançar i, alguns, col·laborem amb ells a l’hora de decidir el contingut de la revista en el Consell de Redacció. Tots ens sentim satisfets quan tenim a les mans un nou exemplar de la publicació.

 

Els pares, a casa, podem llegir la revista amb els nostres fills, comentar els treballs i les opinions dels altres, discutir els diferents punts de vista, .......en definitiva, aprendre junts.

 

D’una revista escolar en gaudim tots.

 

 

Celia Gallardo de la Torre

Mestra de C. Inicial , coordinadora de la revista de filosofia per a nens 100 i col·laboradora de la revista Patim, patam vi blanc de les Escoles de l’Ateneu Igualadí d’Igualada.