L'horari i la tornada a classe

per elpuig — darrera modificació 2020-04-24T20:22:49+02:00
Comentaris sobre aspectes de la vida acadèmica

 

Opinions

 

Les coses que menys m'agraden de l'horari

Les meves amigues i jo no estem d’acord que alguns professors, de vegades, posin els exàmens els dilluns, perquè suposo que els caps de setmana són per descansar i per sortir amb els amics al cinema, al carrer, etc., no per preparar exàmens. Jo trobo millor que els exàmens els posin els dimecres, dijous o divendres. La solució seria que els dilluns posessin les assignatures més fàcils (gimnàstica, informàtica, anglès, etc.).

Tampoc ens agrada als de 3r sortir els dijous a les sis de la tarda; no tens temps per a tu, i si surts a les sis, mentrestant no arribes a casa i berenes, no et dóna temps per estudiar ni per fer els deures. És millor sortir a l’una i per la tarda, a les cinc tots els dies. No crec que es faci cap canvi dels que he proposat, però així ja ho sabeu.

Jennifer Velasco Minguillán (3r d’ESO)

 

La tornada a classe

Desprès d’haver estat totes les vacances de Nadal sense fer res, tornem al cole! Per a molts, això és una desgràcia, i per a altres, una il·lusió (encara que penso que serà per quasi tots una desgràcia). Tornen els exàmens, els deures, les bronques dels professors, estar seguts tot set hores diàries, etc.

El primer dia va ser el pitjor de tots per a mi, perquè tots els dies de vacances m’anava al llit a l’una de la nit i em llevava a les 11 del matí o a les 12 del migdia.

De tornada a l’insti, ens vam portar una sorpresa al bar, ja que el senyor Antonio i la senyora Maria han marxat i ara han vingut unes noves persones...
En definitiva, crec que encara que no ens agradi tornar a classe, hem d’acostumar-nos ja que és la nostra obligació.

Una alumna de 3r d’ESO

 

[Aquests comentaris van estar publicats a la revista Sota el cel del Puig, núm. 6, gener de 2002.]