Llibres recomanats (abril 2001)

per elpuig — darrera modificació 2020-03-25T17:34:40+02:00
Llibres recomanats pels alumnes (abril de 2001)

Llibres recomanats

 

  • Sin noticias de Gurb, de Eduardo Mendoza.

Gurb y un compañero suyo son enviados a la Tierra para estudiar a la raza humana. Tras su llegada, Gurb adopta la apariencia de la cantante Marta Sánchez y, después de subir al coche de un profesor, desaparece. Su compañero decide ir en su busca. La historia está contada por el compañero de Gurb, desde Barcelona, donde él intenta encontrar a Gurb pasando por numerosas aventuras (hasta pierde la cabeza).

Yo le pondría a este libro la calificación de 8.

Alba Botello (2º de ESO)

 

  • Vés on et porti el cor, de Susanna Tamaro.

Aquest llibre són unes cartes on una àvia decideix explicar les seves experiències a la seva néta. Mentre li va explicant la història de la família, li descobreix que la branca femenina està marcada per la infelicitat.

És una obra que et commou, té un gran contingut filosòfic i et fa veure moltes coses que algun cop has pensat, però mai no has acabat de madurar. És una novel·la que t’ajuda a reflexionar sobre coses de l’interior.

Patrícia Alcón (2n batxillerat)

 

  • L’or dels déus, de Jordi Sierra i Fabra

Aquest llibre m’ha agradat força, ja que el tema del dopatge en l’esport és actual i no fa nosa saber una mica sobre aquest tema. També m’he adonat que hi ha dues pàgines al llibre on explica diferents formes de dopatge i les conseqüències que tenen. En conclusió, és un bon llibre, que no se m’ha fet llarg, sinó més aviat curt.

Jordi García Villarroya (4t d’ESO)

 

 

[Aquests comentaris van estar publicats a la revista Sota el cel del Puig, núm. 3, abril de 2001.]