Llibres (gener 2002)

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2020-03-25T17:35:17+02:00
Llibres que recomanen els alumnes

Llibres recomanats

 

  • L’ànima valenta, de Fred Uhlman.

 

El llibre està molt bé, però la història és molt trista, no m’esperava un final tan dramàtic, però la vida és així. Ha sigut la primera vegada que llegeixo un llibre i l’acabo. Sempre havia deixat els llibres per la meitat o m’havia quedat al principi. M’ha agradat molt. La història era trista però és una bona història. He demanat a la meva amiga Susana L’amic retrobat, que forma part d'una trilogia autobiogràfica, per llegir-me la història completa.

Assia Elouardi (4t d’ESO)

 

  • Harry Potter y el cáliz de fuego, de J. K. Rowling

 

Éste es el cuarto libro de Harry Potter. A mí me gustó mucho porque está lleno de magia y fantasía. Harry tiene aquí catorce años y va a estudiar 4º curso en Hogwarts. Aquí descubriréis, junto a Ron y Hermione, qué es el torneo de los tres magos, quién es el nuevo profesor de artes oscuras y, sobre todo, Harry Potter vuelve a vérselas con el mago tenebroso, Voldemort, y llegamos a saber cómo se ha vuelto tan fuerte con la ayuda de sus servidores y colagusano. Os recomiendo que leáis este libro; es muy divertido.

Celeste Muñoz Martínez (1º de ESO)

[Aquests comentaris van estar publicats a la revista Sota el cel del Puig, núm. 6, gener de 2002. Al núm. 1 de la revista va publicar-se un comentari sobre Harry Potter y la cámara secreta i al núm. 5, altre sobre Harry Potter y el prisionero de Azkaban.]