Representació de Farsas maravillosas

per El Puig darrera modificació 2020-04-24T20:22:33+02:00
El Grup de Teatre del Puig presenta l'obra Farsas maravillosas

L’autor:

Alfonso Zurro va néixer a Salamanca el 1953, però professionalment sempre ha estat vinculat a Sevilla, des d’on desenvolupa el seu treball com a dramaturg i director d’escena. Ha dirigit obres de Ghelderode, Weiss, Handke, Baroja, Lorca, etc., i també diverses òperes. Com a autor teatral, de les seves obres estrenades destaquen: Farsas Maravillosas, Por narices, Bufonerías, Quién mal anda, A solas con Marilyn, El extraordinario vuelo de los ángeles. Algunes d’aquestes obres han estat traduïdes, publicades i representades en francès, anglès, romanès, català…, així com a diversos països de Sud-Amèrica.

Ha rebut nombroses premis tant com a director d’escena com a autor teatral.però professionalment sempre ha estat vinculat a Sevilla, des d’on desenvolupa el seu treball com a dramaturg i director d’escena. Ha dirigit obres de Ghelderode, Weiss, Handke, Baroja, Lorca, etc., i també diverses òperes. Com a autor teatral, de les seves obres estrenades destaquen: Farsas Maravillosas, Por narices, Bufonerías, Quién mal anda, A solas con Marilyn, El extraordinario vuelo de los ángeles. Algunes d’aquestes obres han estat traduïdes, publicades i representades en francès, anglès, romanès, català…, així com a diversos països de Sud-Amèrica.

 

Repartiment per quadres

 

I.“Farsa mínima de la dama y el caballero sin pluma en el sombrero” Yasmin Valenzuela i Josué Tenia.

II.“Farsa de los sacamantecas, S.L.” Míriam Higueras, Judit Sánchez, Núria Bueno, Xènia Lorente i Solange Haro.

III.“Farsa del hombre que voló” Solange Haro i Karen Castro..

IV.“Minifarsa de la tragedia de Tirteno, de su esposa Talea y del hijo de ambos, Palonio” Xènia Lorente, Yasmin Valenzuela i Solange.Haro.

V.“Farsa de la Lunar y la Muerte” Karen Castro, Yasmin Valenzuela,  Josué Tenia i Sergi Fernández.