L'opinió dels lectors

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2020-04-24T20:18:43+02:00
Recollim aquí les opinions, les crítiques, preguntes i suggeriments que ens han enviat els lectors de la pàgina d'Educació emocional

L'opinió dels lectors


  • Us felicito per la magnífica pàgina web del centre. Admirable la tasca dels que ho han fet. Un aplaudiment grandiós. Us he conegut per la secció sobre "Educació emocional", derivada des d'un taller que estic fent amb l'Associació Niubó Badalona. Moltes gràcies, doncs, per posar-ho a disposició de tots. Clara Solà Niubó (Badalona).
  • M'alegra veure la vostra pàgina en torn a l'educació emocional, la  trobo molt interessant i una eina molt útil per a tots els que estem interessats en el tema. Hi ha alguns aspectes sobre els que estem treballant i que més endavant m'agradaria poder compartir, fan referència al treball del consentiment de l'alumne a la intervenció de l'adult en les situacions educatives, la confiança,... Vaig col·laborar amb grup d'EAP's de DGOE en l'elaboració d'un document que fa referència als trastorns de conducta a l'escola, aquest document s'està treballant enguany en el Seminari d'Atenció a les NEE per MEE, psicopedagogs,... i és un document obert que pensem es pot anar completant a partir de diferents aportacions. Te l'adjunto per que pot ser del teu interés i/o per si vols penjar-ho a la vostra pàgina. Adela Gallardo
  • "L’OFICI DE VIURE" CAT RADIO. Sovint mentre faig el sopar, escolto Cat ràdio, el programa “L'ofici de viure”. El coneixeu?
    Avui m’he dedicat a escoltar moltes de les gravacions que hi ha a Internet. M’han semblat interessants, en concret els 20 minuts que cada divendres porten com a col·laborador a l’Àlex Rovira. Us dic alguns temes tractats: la gratitud, el procés de dol, voler és poder?, viatge interior, optimisme…. vaja, a mi m’han agradat. Si encara no ho heu fet en podeu provar algun, hi ha bones idees clau, bones cites de llibres, reflexions, bibliografia, …vaja com a mínim aprofitable i agradable de sentir. També cada dia a dos quarts de nou toca el minut de meditació amb un monjo budista. Si voleu fins i tot això podeu aprofitar, estan tots gravats. Divendres passat li va tocar el torn a les constel·lacions familiars. El dijous, la convidada va ser M. Conangla. Per últim us comento que en un d’aquests programes l’Àlex Rovira ha citat uns vídeos de You Tube, n’hi ha uns quants, que porten per nom Team Hoyt. Es tracta d’un pare i un fill que no pot ni parlar ni caminar i corren triatlons. Bé us torno a repetir l’abraçada i si voleu cuinar acompanyats de bones vibracions , poseu la ràdio!!
    Reenviat per l'Anna Carpena (18 de desembre de 2007).

[Tornar a la pàgina principal d'aquesta secció.]